top of page

hoe kan ik helpen?

DOGS 2 IMPROVE

Vul onderstaand formulier in en laat mij weten wat ik voor je kan betekenen. Ik probeer mijn mail binnen 3 dagen te beantwoorden.

CONTACTFORMULIER

KvK: 27310095

BTW: NL1748.203.80B01

Bedankt voor de inzending!

Puppytraining

Op de volgende dagen ben ik telefonisch bereikbaar:

Maandag:    09.00 - 17.00 uur

Dinsdag:      09.00 - 17.00 uur

Woensdag:  09.00 - 17.00 uur

Donderdag: 09.00 - 12.00 uur

Vrijdag:        09.00 - 12.00 uur

Indien ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon op te nemen, laat dan een bericht achter. Ik neem dan z.s.m. contact op.

Hondenschool

Steven met Kari

In de twee jaar waarin ik bij Lisa heb getraind met mijn Heidewachtel reu hebben hij en ik enorm veel geleerd. Lisa heeft veel ervaring met (zeer pittige en/of sterk jagende) jachthonden en kan goed contact maken met zowel de baas als de hond. Ze is altijd bereid mee te denken in het oplossen van uitdagingen in opvoeding en training. Ik zou iedereen met een (staande) jachthond aanraden bij haar te trainen.

Petra met Lasse

De trainingen bij Lisa zijn afwisselend en afgestemd op je hond. Elke les heeft ze een nieuwe uitdaging bedacht en zoekt de grenzen op waardoor je vooruitgang boekt. Dat maakt het gevarieerd en leuk. Daarnaast is er ruimte voor een geintje!

Maria met Yuul

Ben Lisa heel dankbaar dat ze mij zo goed heeft geholpen met onze vizslapup Yuul. Eerst de basisoefeningen en daarna de jachttraining, omdat ze later mee de jachtpraktijk in gaat. 

Lid van:

Raad van Beheer

Werkzaam bij:

Tinley Gedragstherapie voor Dieren

Aangesloten bij:

Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden

Lidmaatschapnummer: 1508

Ik ben gediplomeerd en geaccrediteerd kynologisch instructeur en honden gedragstherapeut middels een door de Raad van Beheer erkende opleiding.

bottom of page